FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Achtergrondmuziek / Arnoud Kas
« Alle Categorieën
Arnoud Kas
 
 
Arnoud Kas
Een feest met Arnoud Kas is er één voor de mensen en door de mensen. De interactie tussen artiest en publiek is de magie voor onvergetelijke uurtjes en maakt het verschil tussen tevreden en enthousiaste mensen.

Kwaliteit gegarandeerd

Arnoud Kas, zanger/gitarist, komt graag spelen als Poptroubadour op uw feest of evenement. Met een vrijwel onuitputtelijk repertoire en veel live ervaring, is hij flexibel om iedere gewenste sfeer muzikaal in te vullen. Of het nu gaat om luistermuziek, achtergrondmuziek, zelf (mee)zingen of lekker dansen.

Veel Live ervaring

Arnoud heeft veel live ervaring. Hij speelt tijdens een verjaardag, trouwpartij, receptie, reünie of barbecue. Ook bij bedrijfsfeesten, tijdens jubilea of ter opluistering van een vergadering. Bars en grand café’s worden nog gezelliger als Arnoud daar speelt.

Authentiek

Arnoud maakt geen gebruik van synthesizers, computers en voorgeprogrameerde muziek. Wat u hoort is dus echt en ambachtelijk. Muziek als ambacht maakt van uw feest een ware belevenis.

Breed repertoire

Het genre muziek laat zich samenvatten als sfeervolle evergreens uit meer dan een halve eeuw pophistorie. The Beatles en de Stones, van John Denver tot Guus Meeuwis, van the Eagles tot Boudewijn de Groot, van Simon & Garfunkel tot Red Hot Chilli Peppers, van Leonard Cohen tot Milow. Ook omvat het repertoire een ruim aanbod cabaret muziek. Nederlandstalig, Engelse pop/rock, Franse chansons. Het zit er allemaal in.

De klant is weer echt koning!

Een één-mans-band, zanger met akoestische gitaar, heeft als voordeel dat de geluidssterkte altijd aangenaam is. Als geluidversterking nodig is, dient dit uitsluitend om de kwaliteit van het geluid te verbeteren. Uw gasten kunnen dus gewoon met elkaar praten en genieten. Arnoud speelt ook op verzoek. De aanwezigen horen dus altijd hun favoriete muziek. Zijn er mensen met muzikale talenten? Dan zijn die altijd van harte uitgenodigd om deze ten gehore te komen brengen.

Ook te boeken als duo

Arnoud is ook te boeken als helft van een duo. Samen met Baudy Wiechers, ervaren zangeres, worden tweestemmig de prachtigste pop-, rock- en countrynummers voor u gezongen. Aanrader!

Bedrijfs-, clublied?

Wilt u iemand muzikaal in het zonnetje zetten? Een bedrijfslied of clublied hebben? Arnoud schrijft hiervoor teksten op een passende melodie.

Kleding

Er wordt opgetreden in kleding die past bij de sfeer van uw evenement.
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • 2 uur
  • 3 uur
  • 4 uur
Prijzen:
2 uur vanaf € 375,- exclusief 6% btw en techniek en 7% Buma/Stemra
3 uur vanaf € 475,- exclusief 6% btw en techniek en 7% Buma/Stemra
4 uur vanaf € 550,- exclusief 6% btw en techniek en 7% Buma/Stemra

Een optreden (2 uur) inclusief zangeres kost € 250,- extra.
Youtube-filmpje:
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in!
Alle Achtergrondmuziek:
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts