FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Wereldmuziek / Boka Halat de Banjul
« Alle Categorieën
Boka Halat
 
 
Boka Halat de Banjul
"Afrobeat en improvisaties uit Gambia !"

Iedereen die Boka Halat de Banjul ziet spelen, wordt geraakt door zijn aanstekelijke energie. Ebou Gaye Mada en zijn bandleden spelen met zoveel passie, ervaring en liefde voor muziek dat je als toeschouwer vanaf de eerste klanken wordt meegenomen in hun ritmes en melodieën. De vonken en splinters vliegen er vanaf. Het is een geweldige ervaring om zoveel power, kwaliteit en improvisatietalent op een podium te zien !

Ebou Gaye Mada is een zeer getalenteerde griot/percussionist uit Gambia, West-Afrika. Ebou gebruikt zijn percussie, zijn zang en Kebetu, een soort rap. Kebetu klinkt zo krachtig dat je het drukkende belang van de boodschap bijna kunt voelen. Dat geldt ook voor de snelle harde slagen op de sabar en tama (talking drum) die de nadruk leggen op de cadans van de boodschap en zeker uitnodigen tot dansen !

Ebou Gaye Mada en Sheikh Tijan Samba maakten beiden deel uit van de legendarische Gambiaanse band Ifang Bondi. Deze band creëerde de Afro-mandinka beat en gebruikte als eerste traditionele instrumenten als sabar in de West-Afrikaanse popmuziek. Sheikh was de stem en vocale ziel van de band. Zijn stem is uitzonderlijk en gaat door merg en been. Ebou speelde vanaf 1995 een belangrijke rol in de band door zijn aanstekelijke enthousiasme en onmiskenbare talent als percussionist en entertainer.

Boka Halat betekent “joined ideas” in het Wolof. De combinatie van de verschillende bandleden, hun ideeën, hun muzikale achtergrond en de gedeelde passie voor muziek werd de basis voor een platform voor positieve energie. Boka Halat de Banjul combineert strakke Mbalax uit Gambia met muziekstijlen van over de hele wereld: Jazz, Afrobeat, reggae, rock en nog veel meer...

Optioneel :

Dansgroep Boka Halat de Banjul bestaat onder andere uit Pape Seye en Kinneh M’bow. Twee zeer ervaren dansers in verschillende dansstijlen, van modern tot traditioneel Afrikaans.
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • 2 x 45 minuten
Prijzen:
vanaf € 1.350,- exclusief 6% btw en techniek (4 personen)
vanaf € 2.150,- exclusief 6% btw en techniek (8 personen)
Youtube-filmpje:
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in !
Alle Wereldmuziek:
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts