FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Wereldmuziek / Cantanamigo
« Alle Categorieën
Cantanamigo
 
 
Cantanamigo
Cantamigo - Salsa & Jazz Latino

Opzwepende Zuid-Amerikaanse ritmes, boeiende solo’s, vocale improvisaties ondersteund door meerstemmige coro’s, strakke blazersriffs… Cantamigo Salsa & Jazz Latino is een 11 man sterke formatie die het beste uit de werelden van Salsa en Jazz muziek met elkaar weet te combineren tot een herkenbaar eigen geluid, waarmee zij elk optreden tot een succes maken.

Repertoire:

Op het repertoire staan nummers van muzikanten als Tito Puente, Poncho Sanchez, Ray Baretto, Eddie Palmieri, Chucho Valdes en Ruben Blades, waar Cantamigo haar eigen versies van maakt met zelfgeschreven teksten en arrangementen. Ook speelt de groep een aantal eigen composities.

Ontstaan en musici:

De naam Cantamigo is gebaseerd op de Spaanse woorden “cantar” (zingen) en “amigo” (vriend). Deze groep is een initiatief van twee muzikale vrienden met zeer uiteenlopende achtergronden.

Zanger/percussionist/componist Eduardo Rocha is een telg uit een muzikale Peruaanse familie en heeft zijn wortels in de Zuid-Amerikaanse muziek. Pianist Jaap van der Voet heeft zijn sporen verdiend in de Jazz en speelde o.a. met Greetje Kauffeld, Carmen Gomes en John Engels.

Verder bestaat de groep uit Bruce van Mulier (bongo's / campana) Ben Kleiss (saxofoon), Jan Westerterp (trompet), Hans Arts (trompet), Henk Adriaans (trombone), Nildo Obispo (conga’s), John Busby (timbales), Ivan Rodriguez (zang / bongo’s) en Martin de Graaf (bas).

Optredens:

Cantamigo is geschikt voor verschillende gelegenheden, variërend van café’s en salsa dansfeesten tot Jazz- en salsafestivals. Daarnaast wordt soms samengewerkt met salsa dansscholen, zodat het publiek op de klanken van Cantamigo Salsa & Jazz Latino kan worden ingewijd in de beginselen van de salsa dans.

Cantanamigo
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • 1 x 60 minuten
Aantal artiesten:
  • 11 personen plus crew
Prijzen:
Vaaf € 2.450,- exclusief 19% btw en techniek
Youtube-filmpje:
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in !
Alle Wereldmuziek:
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts