FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Zangeressen / Caro Emerald
« Alle Categorieën
Caro Emerald
 
 
Caro Emerald
Caro Emerald is bekend van het aanstekelijke nummer 'Back It Up'.

Dit is hun debuutsingle en is in juli 2009 uitgekomen. Sindsdien is de plaat die de swingende jaren vijftig sfeer combineert met beats van nu op diverse radiozenders te horen. Dit variereert van Q-music tot SlamFM en als Megahit bij 3FM. Ook zijn zij bij deze laatste zender uitgeroepen tot Serious Talent.

Het lijkt alsof het nummer en de stem van Caro Emerald voor elkaar gemaakt zijn maar in eerste instantie had Vince Degiorgio (o.a. N Sync, Love Inc, Atomic Kitten) een liedje geschreven voor een Japanse act en de vraag was of Caro Emerald de demo in kon zingen. Het nummer belandde op de plank en toen het een jaar later live ten gehore werd gebracht op AT5 en de reacties van kijkers bij de redactie binnen stroomden was meteen duidelijk: dit is een hit!

In het najaar volgt het debuutalbum van Caro Emerald dat ook volledig geinspireerd is door muziek en films uit de jaren veertig en vijftig. Dit wordt op zeker een lekker jazzy en sfeervol album wat iedereen aanspreekt. Dit album zal net als de single, op Grandmono Records uitkomen.

Caro Emerald speelt in een formatie met zangeres, dj, gitaar, basgitaar en drie blazers.
Boekingsmogelijkheden:
optreden:
  • Op aanvraag
Prijzen:
Op aanvraag (exclusief 19% btw en techniek en 7% Buma/Stemra)
Youtube-filmpje:
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in !
Alle Zangers:
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts