FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Zangeressen / Celine Cairo
« Alle Categorieën
Celine Cairo
 
 
Celine Cairo
Amsterdam, september 2012

Celine Cairo (1990) zit vol energie en werkt dit momenteel uit op haar debuut-album, dat deze herfst wordt opgenomen. Ze speelt gitaar, zingt met een kenmerkend warm stemgeluid en vond haar sound in de opvallende combinatie van bass en alt-viool. In deze samenstelling trok ze op eigen kracht naar New York en speelde in Carnegie Hall. Ze speelt veel live en stond onder andere in het Concertgebouw, de Doelen en het Nieuwe Luxor.

Na het Amerika-avontuur volgde een uitverkochte EP-releaseparty in Paradiso en direct stond ze in de iTunes Top 10. Opvallend is dat Edwin Evers Got Me Good oppikte en dagelijks draaide op Radio 538. Celine's akoestische en warme geluid sprong eruit tussen de andere nummers die het station doorgaans draait, hetgeen duidelijk is terug te zien in online views, likes en plays. Celine onderhoud intensief contact met haar online achterban.

De band is inmiddels uitgebreid met drums. De viool blijft, de akoestische liedjes blijven en nu komen diepere klanken boven drijven: rollende drums, meerstemmige zang en getokkeld gitaarspel. Celine raakt het publiek en neemt hen mee in haar sferische, auto-biografische nummers. In het najaar van 2013 begint Celine aan haar eerste theatertour waarin ze een ieder zal meenemen om te betoveren. Tot die tijd speelt Celine solo en met band diverse shows door het hele land.

Meer over Celine Cairo zie: http://www.myspace.com/celinecairo
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • 1 x 30 minuten
  • 2 x 30 minuten
Prijzen:
  • Solo op aanvraag exclusief 6% btw en techniek en 7% Buma/Stemra
  • Trio op aanvraag exclusief 6% btw en techniek en 7% Buma/Stemra
Youtube-filmpje:


Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in !
Alle Zangeressen:
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts