FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - DJ's / DJ Quin
« Alle Categorieën
DJ Quin
 
 
DJ Quin
Dennis Quin is een echte muzikant en performer als je hem achter de draaitafels ziet. Hij geeft altijd het maximale aan plezier, geluk en vaardigheden zonder het publiek uit het oog te verliezen.

Velen beschrijven zijn unieke stijl als Latijns-vibed, percussie georiënteerd, Sexy, rauw en diep, vernieuwend, maar nooit verloor hij zijn wortels met de klassieke vibe waar het allemaal mee begon.

Het begon allemaal in 1993, toen Dennis de sound van de Nederlandse house-muziek had gehoord in "Club het Paleis Zaandam" en Erick E nog geen grote naam was.

Daarvoor was hij al sinds 1990 gevangen door de beats van de house muziek. Hij nam muziek op uit radioshows als "for those who like to groove", een radio show met Robin Albers (Jaydee) en probeerde het te mixen met zijn eigen Keyboard.

Dennis Quin trad op bij verschillende gelegenheden en op festivals, zoals Casa di Huis (resident DJ), Sounds of the Hill festival, Loveboat 010, Spiritual Records Reunion, zat in de line-up met Sidney Samson, Erick E, Bingoplayers, Lucien Foort, Miss Monica, Marcello, Jaydee en The Atlantic Ocean.

Hij produceert zijn eigen tracks en officiële remixes, die met groot enthousiasme en support worden ontvangen.

Met producties als 'La Musica" en zijn techy' King of the Beats", beiden uitgegeven in 2011. Dennis Quin krijgt steun van vele DJ's over de hele wereld. Ook de track "Work it DJ"(Release the Drums) is een echte club banger. Deze nieuwe sound verschilt met sound die je normaal zou verwachten: Quin combineert techy-house met smooth Latijnse vibes.

In de nabije toekomst zal Dennis Quin meer tracks gaan produceren en zal gaan samenwerken met bekende producenten en opkomende talenten.
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • Set van 2 uur
Prijzen:
vanaf € 400,- exclusief 19% btw en techniek en 7% Buma/Stemra
Youtube-filmpje:
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in !
Alle DJ's:
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts