FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - DJ's / DJ Rabano
« Alle Categorieën
DJ Rabano
 
 
DJ Rabano
Inmiddels al 4 jaar producer. Vorig jaar serieus begonnen en inmiddels al veel releases gehad op verschillende platenmaatschappijen. Ook een top100 notering gehad en een tijd lang op de radio te horen geweest.

De echte naam van DJ Rabano is Matthijs Noordhuis. Hij werd geboren in Rotterdam op 6 december 1990. Vanaf jongs af aan hield hij zich al bezig met muziek.

Matthijs begon met het produceren van muziek op zijn 13e. Op een verjaardag van zijn neef kwam hij in aanraking met het programma Reason. Met een beetje hulp van zijn neef kwamen er al snel leuke producties uit.

Toen hij net begon met produceren hield hij zich veel bezig met het produceren van Hardstyle en Hardcore, maar daar was hij al snel op uitgekeken. Hij begon toen met het maken van House in de breedste zin van het woord. Die keuze bleek een goede te zijn. In begin 2007 kreeg Matthijs de kans om zijn plaat "Get On Down" uit te brengen bij BigBoss Records. "Get On Down" werd een groot succes. De plaat was terug te vinden in de Megatop100, Dutch Dance Top30, Dance-Tunes top20 en in meer hitlijsten. Verder werd de plaat "Funk It" uitgebracht op Playectra records, maar dit werd niet zo'n groot succes als "Get On Down".

In de toekomst staan er nog nieuwe releases gepland op onder andere BigBoss Records en Made2Dance Records.

Bezetting:

House, Electro, Minimal, Tech-house
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • Set van 2 uur
Prijzen:
vanaf € 400,- exclusief 19% btw en techniek en 7% Buma/Stemra
Youtube-filmpje:
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in !
Alle DJ's:
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts