FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Foppers in Concert / Gerard Joling
« Alle Categorieën
Gerard Joling
 
 
Net als.....Gerard Joling
Dé Look & Sound Alike van de populairste zanger, presentator en entertainer van dit moment zal uw publiek vermaken met een 30 minuten durend, sensationeel LIVE optreden.

Hit na hit komen, afgewisseld met de welbekende hilariteit, voorbij. Zijn stemgelijkenis, de outfits, de looks, en de humor komen vrijwel exact overeen met het origineel. Het optreden brengt een weergaloze spetterende en herkenbare -over de top- Joling-show met veel glitter en glamour!

Zonder Geer geen sfeer!

Het publiek wordt getrakteerd op een waar meezingfestijn. Een selectie van wat u te wachten staat: Ik Hou D’r Zo Van, Zing Met Me Mee, Songfestival Medley, Liefde Op Het Eerste Gezicht, Het Is Nog Niet Voorbij, Engel Van Mijn Hart en natuurlijk de superhit: Maak Me Gek!

Zijn podiumpresentatie, en een kippenvel bezorgende gelijkenis van Gerard’s stemgeluid zorgen er voor dat deze professionele imitator en entertainer, in de huid van Gerard Joling, veelgevraagd is op festivals en events, maar ook op feesten en partijen als afsluiter van een fantastische avond. Dus: inhaken en meedeinen!

Openingen en presentaties behoren ook tot de mogelijkheden!
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • 30 minuten Live inclusief inprik/A-set en reiskosten !
Prijzen:
vanaf € 1.095,- exclusief 6% btw en 7% Buma/Stemra
Youtube-filmpje:

Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in!
Alle Foppers in Concert:
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts