FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Minstrel / MC-Firestorm
« Alle Categorieën
MC-Firestorm
 
Offerte Downloaden
 
MC-Firestorm
Ivan Naipal, Firestorm, heeft de afgelopen 2 jaar aan een album gewerkt. Zijn album is afgerond en heet "Living The Legend". In de nummers op het album geeft hij een glimp van hoe hij de wereld, en in het bijzonder zijn buurt, kraaiennest, ervaart. Tijdens de productie van het album had hij dan ook zijn verschillende creatievellingen uit de buurt aangesproken om elk mee te helpen een steentje bij te dragen aan de realisatie van het album.

Voor de muzikale ondersteuning heeft Naipal zich tot Dherl Deekman, Minstrel Productions gewend. Deekman heeft het gros van de producties op het album geleverd en daarnaast ook alle nummers gemixt en gemastered. Daarnaast heeft Naipal gast-bijdrages geleverd aan het album van onder andere de Amsterdamse old skool legende Franklin Nelom, CIA Funky Fresh en van de internationale jazz-artieste Saki Largo, waarmee Naipal in onder andere Azië en Oost Europa heeft getourd.

Zijn eerste buzz clip “Stay Focus” werd door Jeffrey Croese(Vinger.nl) gemaakt en voor zijn tweede clip werd Quinsy Gario(non employees) gevraagd. Gario zag de potentie in het project en bood zijn grafisch ontwerp diensten aan en betrok meteen fotograaf Marques Malacia(Monquichot) bij het project. Voor het CD boekje en de video hebben de twee dan ook nauw samengewerkt. De serie “From The Bims To The Future: Part 1” is uit deze samenwerking ontstaan. Dat is in het boekje opgenomen als onderdeel van de visuele representatie van de nummers. Nu is het moment zover en wordt het gepresenteerd. Gezien Malacia curator is van “Summerjam meets Streetlab” werd het passend gevonden om eind januari 2009 de presentatie ervan bij de afsluiting te houden. De presentatie past binnen het thema van de tentoonstelling, een blik op de buurt vanuit een jongeren-perspectief. Tijdens de CD-presentatie wordt ook de serie “Bims To The Future: Part 1” gepresenteerd dat door Non Employees gelinked is aan de nummers.
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • Mogelijkheden op aanvraag
Prijzen:
Op aanvraag exclusief 19% btw en techniek en 7% Buma/Stemra
Youtube-filmpje:
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in!
Alle Minstrel:
MinstrelMC-Firestorm
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts