FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Toekomstmuziek / Nilla
« Alle Categorieën
Nilla
 
 
Nilla
Amsterdam Noord

Geboren op 26-06-1991 te purmerend. Al op jonge leeftijd werd Nilla beinvloed door het maken van rapmuziek. In 2005 begon hij samen met Mikez met het schrijven van raps. Zelfs tijdens de schoollessen was hij bezig met het schrijven van nieuwe raps en al snel volgde de eerste tracks op het net. Zo begon hij samen met Mikez onder de naam: "Toegewezen Straat Entertainers (TSE)" met zijn eigen crew. In 2006 ontmoette Nilla El Latino en al snel gingen zij samen de studio in. Later kwamen ook Golden Low en 2xG, die samenwerkten met El Latino er bij. De samenwerking en de crew klikte goed en zo kwamen hun ook al snel bij TSE.

In 2007 bracht TSE hun eerste mixtape uit, genaamd “Straat Sensatie.” Door middel van de mixtape volgden er optredens op plekken waar Nilla alleen maar over kon dromen, zoals de Melkweg in Amsterdam. Dit motiveerde Nilla om betere raps te schrijven en nog meer aan zijn flowz te werken. Samen met TSE heeft Nilla zelfs in de finale van de door Stichting Grap georganiseerde "Most Wanted" gestaan. Helaas niet gewonnen. Dit was voor hem wel een bevestiging dat hij op de goeie weg was met zijn talent.

In 2010 werden die vermoedens van Nilla, dat hij op de goede weg was nog eens bevestigd. Door de vele goede reacties die hij kreeg op een track die hij had gemaakt: “ Straat Mentaliteit”, kwam Nilla bij radio 538 op nummer 1 te staan. Hij is zelfs in de studio bij 538 geweest om wat te vertellen over zijn ambities.

in 2010 kwam Nilla ook bij "Toekomst Muziek" terecht en heeft daar 3 tracks voor aangeleverd. Ook zijn zijn met "Toekomst Muziek" in Amsterdam zuidoost gaan optreden met verschillende jonge artiesten. Nu is Nilla gedreven om verder te gaan in de muziek als solo artiest, maar zal nog steeds muziek blijven maken met TSE.
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • 1 x 30 minuten
Prijzen:
vanaf € 250,- exclusief 19% btw en techniek en 7% Buma/Stemra
Youtube-filmpje:
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in!
Alle Toekomstmuziek:
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts