FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Toekomstmuziek / UZI
« Alle Categorieën
UZI
 
 
UZI
Amsterdam Zuid-Oost

UZI woont in Amsterdam Zuid-Oost. Daar heeft hij de ups en downs in het leven leren kennen. Door middel van zijn muziek heeft hij een weg gevonden om zichzelf te uiten. Dit maakte hem van een verlegen jonge tot de man dat hij nu is. 20 jaar, afkomstig uit de Dominicaanse Republiek, solo artiest, die het liefs in het Engels rapt.

Op zijn 14e is hij met rappen begonnen en al snel kwam hij erachter dat hij er goed in was. De reacties van de luisteraars gaf hem veel boost. van velen kreeg hij te horen dat ze hem echt goed vonden en dat hij zeker door moest gaan. Samen met vrienden in de buurt is hij toen zijn eigen crew begonnen te weten "La Familia". Tussen deze jongens heeft UZI zich verder kunnen ontwikkelen tot de artiest die hij nu is. 3 jaar geleden heeft hij besloten solo te gaan om zo meer zijn eigen pad te ontdekken.

UZI was de eerste die zich voor Toekomst Muziek heeft aangemeld. Via presentator/producer Dherl Deekman van "Basta" zag hij kansen in het project Toekomst Muziek. UZI heeft voor het project 5 tracks afgeleverd, Waarvan 3 op de cd van Toekomst Muziek Volume 1 zijn beland. De cd release " Tour van TM" ging UZI steeds makelijker af. De kracht van UZI is om de mensen om zich heen te mobiliseren en van daaruit de sfeer in de zaal te scheppen. Na elke optreden groeide UZI in zijn vertrouwen om eindelijk aan zijn album te gaan werken. Hij is nu bezig een totaal plaatje van zichzelf te schetsen. De beats zijn er. Wat volgt zijn zijn woorden.
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • 1 x 30 minuten
Prijzen:
vanaf € 395,- exclusief 6% btw en techniek en 7% Buma/Stemra
Youtube-filmpje:
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in!
Alle Achtergrondmuziek:
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts