FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Wereldmuziek / Yacumba
« Alle Categorieën
Yacumba
 
 
Yacumba
"Fiesta de la Cumbia !"

De leden van Yacumba hebben een passie voor de Cumbia, een van oorsprong Colombiaanse dans. Op deze dansmuziek kan iedereen dansen. Opzwepende wilde ritmes wisselen af met rustige loungemuziek.

De Cumbia behoort tot de meest populaire muziek- en dansstijlen van Zuid-Amerika. De “Fiesta de la Cumbia” is niet alleen een feest voor iedereen, van jong tot oud maar ook muzikaal uitdagend. De liefde voor de Cumbia heeft een unieke samenwerking van internationale artiesten voortgebracht. De afkomst en (veld)studies van de muzikanten garanderen de authenticiteit van het veelzijdige repertoire.

De Chileense zangeres Jacqueline Castro en de Colombiaanse zanger Miguel Osorio geven de band de originele uitstraling. De Schiedamse Mac de Roode op trombone, de Colombiaanse Claudia Valenzuela, eerste viool samen met de Cubaanse Mara Tieles, tweede viool, vormen de overtuigende melodiesectie.

De ritmesectie wordt gevormd door het Duitse drietal Wolfram Reisiger op accordeon, Arndt Beckmann op percussie en Nique Quentin op conga's. Het fundament van de band is Jan Meijer op contrabas.
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • 2 x 45 minuten
Prijzen:
vanaf € 2.150,- exclusief 19% btw en techniek en 7% Buma/Stemra
Youtube-filmpje:
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in !
Alle Wereldmuziek:
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts